söndag 10 oktober 2010

Tiden flyger förbi...

Nu har jag haft en liten paus från allt skrivande här och tiden bara flyger förbi som sagt, även om
man går hemma arbetslös hela dagarna så har man alltid fullt upp ändå med att söka jobb, städa, umgås med vänner och såklart leka med underbara Liam.
Liam går på dagis tre dagar i veckan och han stormtrivs, han blir jätteglad när man säger att " idag ska du till dagis " då skiner han upp. Dock så har han kommit in i en liten trotsålder då han vägrar klä på sig, blir jtte arg när vi ska gå in och få spelar det ingen roll hur många timmar man varit ute och lekt, men sålänge man inte är stressad eller på dåligt humör själv så går det oftast att vända om på saken, man frågar vad han vill ha på sig för jacka, vilka skor osv, eller berättar om allt skoj vi kan hitta på ute osv.. Det finns alltid en lösning :-)

Igår var vi på kalas hos Liam's farmor då jag fick höra orden, vi är hemma innan 20.00 såklart, men somvanöigt så blev klockan 22.00 innan vi kom innanför dörren här hemma, det knasig var att Liam höll sig på glatt humör och var pigg som en lärka ända tills vi satte oss i bilen då han somnade på en sekund, ändå hade han bara sovit middag ca 20 minuter.
Men man fårväl vara glad för det för att ibland är det skönt att få en egen morgon då man kan duscha, klä sig, äta frukost och plocka lite i lugn och ro, det behöver man ibland och idag var en sån morgon, Liam vaknade 9.30 och brukar annars vakna mellan 07.30-08.00 :-)

Nu ska jag fixa frukost till min sötnos och sedan blir det att gå ut en sväng och leka innan det är dags för att laga lunch .

Liam sitter och äter en smörgås som han gärna visar då vi var på strägnäs marknad igår.



// Jenny

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar