söndag 9 maj 2010

Söndag

Nu sitter jag påväg till mina föräldrar där vi ska fira syster Amanda. Liam sitter här i vagnb trött som bara den men ändå är han alldeles för nyfiken på allt nnst och kn inte somna :)

Vad hittar ni på idag då?


- Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommentarer:

  1. Aj då, det låter lite som att din Liam blivit lik min Liam. Blir sjuk för precis allting. Ska bli spännande att se hur det blir när Liam börjar på dagis. Lucas hade ju typ aldrig varit sjuk innan han började där och hade ju inget immunförsvar alls.
    Liam som varit konstant sjuk sen han föddes typ, undra om han kommer vara lika känslig som Lucas var?
    Haha men gud vad snurriga som verkar vara där på kontoret. Givetvis skulle man ju inte byta en plats på smaragdgången mot en på lagersberg. Tycker det är så himla skönt att ha så nära till dagis. Det tar ju två minuter att gå dit så det är ju så bekvämt när det är snöstorm eller Lucas är övertrött och promt vill bli buren:-)
    Vad trist att du inte kunde vara hemma över sommaren som du ville och att han måste gå på ett annat dagis. Men jag tror nog att det går bra. Han verkar ju vara en trygg liten kille som klarar sig själv ganska bra eftersom han springer in i lekrummet så fort ni kommer in utan att han väntar på dig. Lucas var exakt likadan och jag har aldrig haft problem med honom där. Vad är det för jobb du har fått då? / Micaela

    SvaraRadera
  2. Hoppas du kan sova inatt iallafall och att liam inte blir sämre. Väntade på att du kanske skulle höra av dig igen, haha. men inte då. ha det så bra och hälsa dina 3 pojkar:) puss mange

    SvaraRadera