tisdag 20 april 2010

20:e april

Vilken härlig dag vi haft idag, Vi började dagen med att ta en promenad till Tuna park där vi träffade Sara och Ella :) Mycket trevligt, Hittade såklart lite kläder till Liam, Ett par överdragsbyxor, ett par mjukisbyxor, ett par andra byxor, en sjal, och två par fingervantar som dock fortfarande verkar behövas till och från med detta väder. Allt detta för bara 320kr , Ibland gör man fynd !
När vi började bli hungriga så åkte Sara hem för att äta och vi tog en promenad hem där jag började rulla köttbullar, Duktig som man är , haha, Denna gång blev de iallafall mycket bättre än sist :)
Sedan när Liam sovit och ätit så gick vi ut och lekte i lekparken tills Liam´s kära mormor kom förbi, Då blev det att ta en promenad till ica där vi köpte frallor som vi sedan mummsade i oss.
Lika underbart väder idag  har vi ju haft, Det gillar vi !

Här ligger Milo i sitt nya lilla boende för ett tag framöver, Men såklart så får han ofta komma ut och gosa en massa med oss också :) Stackarn måste bo i bur för att hålla sig lugn och få en massa vila tills benet är bättre, Men han verkar trivas jätte bra där inne, så det är ju skönt de. Idag har han iallafall gått en hel del på benet så nu ser man verkligen att det går mot bättringsvägen.





Även Liam gillar att hälsa på där inne, Så fort det är öppet så går han också in och gosar med sin lillebror :)




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar