måndag 11 januari 2010

Födelsedag

Vi har haft besök hela dagen och man har helt enkelt inte haft en sekund till att skiva här men nu så, Nu har precis de sista åkt och jag ska nog ta mig ett bad strax, Efter all stress med att fixa och dona så är jag värd det :) Liam har inte velat somna än, han pysslar där uppe i sin säng men borde väl somna snart med tanke på att han inte sovit speciellt mycket idag alls. Han har haft en kanonfödelsedag men massa paket och besök, han är dock inte speciellt intresserad av att öppna presenterna än :) Nästa år tror jag att han kommer tycka det är super kul med alla paket iallafall.

Min bebis nästan två hela veckor gammal



Tack för en kanon dag och för alla fina presenter :)

Svårt att få in i skallen att det har gått ett helt år ! Det känns som om att det var nyss jag höll min lilla prins i famnen på bb och bara njöt av att titta på detta mirakel man haft i magen i nått som kändes som en evighet :)
Det gäller att njuta för varje sekund av sin lilla krabat för tiden går verkligen jättefort, Man hinner inte med, Helt plötsligt så står han bara här , snart så kommer han springa omkring här hemma kan ja tänka mig, han har tagit två steg men inget mer , han kan få vänta lite till med att lära sig gå tycker jag , haha, Nu när han kryper så hinner man knappt med och alla olycker som sker nu så vill jag inte veta vad som kommer sen, Phuu, Jag som har så svårt för olyckor, Får panik för minsta lilla och vågar knappt kolla om det blöder osv.
När han slog i vid tanden och skada sitt läppband , Uhh, vill knappt tänka på det, hela munnen var full med blod och man hade ingen aning om vad som hänt pga det, såg ut som om att det kom från båda mungiporna så jag trodde att han slagit i hela munnen i lådan , Men som tur var så ser det oftast alltid värre ut än vad det är, Vi fick ta oss till tandläkaren och det var ingen fara med tänderna och så.
Sen nu när han slog i precis vid ögat, Alldeles blått och ytterst lite blod men massa svullnad ! Usch, Hur ska jag klara av sen när de springer ute på asfalten och ramlar och får jätte skrapsår osv, Minns hur det var när man hade praktik på dagis då de ramla hela tiden. Ah nåväl, man får helt enkelt lära sig att klara av det.

Nu ska jag fylla upp ett bad och sedan kanske gå och sova ?! Vore jätte skönt om man nu kan somna direkt.

1 kommentar: